Aluconfort Aluconfort

ALUCONFORT SISTEMES S.L.

Des de l'any 1997, ens dediquem a la fabricació i muntatge d'estructures, finestres i tancaments d'alumini de darrera generació. Proporcionem qualitat, tecnologia i disseny en instal·lacions d'alumini, per als projectes més exigents. Treballem principalment a la província de Barcelona, però també portem a terme projectes -puntualment- fora de la província.

Atenem de forma individualitzada tant empreses constructores i de reformes i rehabilitació com clients particulars. Oferim productes innovadors i prestem un servei altament qualificat. Treballem amb proveïdors de reconegut prestigi en el sector i oferim productes que satisfan plenament les necessitats i expectatives dels nostres clients més exigents. L'experiència en la nostra llarga trajectòria professional -de gairebé 20 anys-, un equip humà amb alta qualificació per desenvolupar instal·lacions i bons mitjans tècnics i recursos i equips adequats ens permeten aportar les solucions idònies per a cada encàrrec.

Disposem de taller propi de fabricació a Monistrol de Montserrat, a més d'una exposició permanent de productes a la nostra nau. Tots els nostres treballs són fabricats amb alumini d'alta qualitat i amb certificación CE. Mantenim sempre preus competitius, realitzem pressupostos sense compromís i amb possibilitat de finançament: el nostre objectiu és la satisfacció del nostre client.

Aenor, producto Certificado Qualicoat Qualanod
CONTACTEU AMB NOSALTRES I VISITEU LA NOSTRA EXPOSICIÓ